Bodø Glimt Førr Evig / Se høydepunktene fra seierskampen / Bodø/Glimt - Buy this design or create your own original keep calm .

Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Et levende idrettslag er viktig for levende . Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Se høydepunktene fra seierskampen / Bodø/Glimt
Se høydepunktene fra seierskampen / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Et levende idrettslag er viktig for levende . Buy this design or create your own original keep calm . Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig.

Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Buy this design or create your own original keep calm . Et levende idrettslag er viktig for levende . Havet førr evig, glimt førr evig! Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Ka vi sku gjort uten havet? I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til.

Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Havet førr evig, glimt førr evig! Ka vi sku gjort uten havet? Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt
Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Havet førr evig, glimt førr evig! Ka vi sku gjort uten havet? Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere.

Havet førr evig, glimt førr evig!

Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Et levende idrettslag er viktig for levende . Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Ka vi sku gjort uten havet? Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Buy this design or create your own original keep calm .

I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Havet førr evig, glimt førr evig! Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull.

Et levende idrettslag er viktig for levende . Rekordlaget Bodø/Glimt / Bodø/Glimt
Rekordlaget Bodø/Glimt / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Et levende idrettslag er viktig for levende . Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Ka vi sku gjort uten havet? Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt.

Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Havet førr evig, glimt førr evig! Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Bodø glimt førr evig / det skrives så enormt mye om fotballklubben bodø/glimt for tiden, at det er nesten umulig å holde oversikt. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Takk for en helt magisk kveld på aspmyra. Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Buy this design or create your own original keep calm . Bodø/glimt førr evig etiketten er laget i bodø foto: . Ka vi sku gjort uten havet?

Bodø Glimt Førr Evig / Se høydepunktene fra seierskampen / Bodø/Glimt - Buy this design or create your own original keep calm .. Et levende idrettslag er viktig for levende . Buy this design or create your own original keep calm . Har laget en vinnerlåt til ære for den fantastiske suksessen . Klubben, spillere, og fans landet rundt, denne er til dere. Ka vi sku gjort uten havet?

Et levende idrettslag er viktig for levende  bodø/glimt. Havet førr evig, glimt førr evig!